top of page
Photo_1628343636426.jpg

- KNIVBÄLTE PRO -

 Välj om du vill ha ett unikt mönster eller ej

Det perfekta bältet för dig som är aktiv tillsammans med din hund i skog och mark. En stor karbinhake sitter frampå bältet där du lätt kan koppla hunden. Det finns 2 st D-ringar och 1 st stor utrustningsring följer även med. Praktiskt bältet för dig som jagar med hund eller som har med din bäste vän på tur.

- PRIS -

Bälte utan mönster: 2010 kr

Bälte med mönster: 2310 kr

Extra D-ring 20:-/st

Extra ring 30:-/st

Hur får jag rätt storlek på mitt knivbälte? Hur mäter jag?

För att vi ska kunna tillverka ditt knivbälte och för att det ska passa dig så bra som möjligt behöver jag midjemått på den nyblivna bältesägaren. Antingen mäter du omfånget runt, höften, midjan eller magen beroende på var du vill att knivbältet ska sitta. 

Om du har ett omfång på 100 cm, så utgår vi från 100cm som minsta mått. Sedan läggs +25cm på bältet för vinterkläder osv. Alternativt kan du mäta ett skärp. Mät från spännets ytterkant till HÅLET SOM ANVÄNDS. 

OBS! Om jag får måttet på hela längden på ett skärp så kommer du få FEL storlek på knivbältet.

Detaljerad information

Våra bälten finns i Standard, Pro och Special. Alla bälten har den praktiska remmen där du lätt får på knivar, lampor, multitools, yxor, hundgodispåse osv som redan har fasta hällor. Supersmidigt detalj då du slipper trä av och på ditt skärp ur byxorna, där grejer fastnar under jacka och tröjor.

 

Du väljer själv om du vill ha ett unikt mönster eller ej- jag gör, du bestämmer! Färg på läder är svart, mörkbrunt, ljusbrunt, vitt och jägargrön.
 

Vanligtvis är knivbältena 7 cm breda. Finns även 8 cm brett. Till ditt unika öljettmönster finns i princip alla färger att välja på!

IMG_0618~2.JPG
IMG_20191113_201856_611.jpg
received_1206513986117799.jpeg

- GALLERI -

Ett litet urval av Knivbälte Pro

bottom of page