top of page

- KNIVBÄLTE STANDARD -

 Välj om du vill ha ett unikt mönster eller ej

Ett klassiskt knivbälte för ex. svampplockaren, fiskaren, jägaren eller den friluftsintresserade. Bältet har 2 st D-ringar att hänga kniv eller kåsa i ,samt 1 st D-ringsrem som hänger på den praktiska remmen.

- PRIS -

Bälte utan mönster: 1570 kr

Bälte med mönster: 1870 kr

Extra D-ring 20:-/st

Extra ring 30:-/st

Hur får jag rätt storlek på mitt knivbälte? Hur mäter jag?

För att vi ska kunna tillverka ditt knivbälte och för att det ska passa dig så bra som möjligt behöver jag midjemått på den nyblivna bältesägaren. Antingen mäter du omfånget runt, höften, midjan eller magen beroende på var du vill att knivbältet ska sitta. 

Om du har ett omfång på 100 cm, så utgår vi från 100cm som minsta mått. Sedan läggs +25cm på bältet för vinterkläder osv. Alternativt kan du mäta ett skärp. Mät från spännets ytterkant till HÅLET SOM ANVÄNDS. 

OBS! Om jag får måttet på hela längden på ett skärp så kommer du få FEL storlek på knivbältet.

Detaljerad information

Våra bälten finns i Standard, Pro och Special. Alla bälten har den praktiska remmen där du lätt får på knivar, lampor, multitools, yxor, hundgodispåse osv som redan har fasta hällor. Supersmidigt detalj då du slipper trä av och på ditt skärp ur byxorna, där grejer fastnar under jacka och tröjor.

 

Du väljer själv om du vill ha ett unikt mönster eller ej- jag gör, du bestämmer! Färg på läder är svart, mörkbrunt, ljusbrunt, vitt och jägargrön.
 

Vanligtvis är knivbältena 7 cm breda. Finns även 8 cm brett. Till ditt unika öljettmönster finns i princip alla färger att välja på!

IMG_0618~2.JPG
IMG_20191113_201856_611.jpg
received_1206513986117799.jpeg

- GALLERI -

Ett litet urval av Knivbälte Standard 

Knivbälten från E.T NaturAteljé 

Knivbälte, skoterbälte, jaktbälte, lappbälte, läderbälte. Ja kärt barn har många namn!


Hos E.T NaturAteljé får du ditt bälte anpassat efter just dig, med dina egna önskemål på utseende och funktion. Alla produkter är handgjorda och skapas i en nära kontakt med dig som kund, så du får det precis som du vill ha det. 

Hög kvalité på läder och övrigt material

Vanligtvis är alla bälten 7 eller 8 cm breda, men du kan givetvis få både bredare och smalare och med eller utan mönster/text.
På knivbälten från E.T NaturAteljé finns även en så kallad praktisk rem, där du enkelt kan trä på knivar, patronhållare, multitools osv som redan har fasta hällor, så allt du behöver finns lättillgängligt på utsidan av alla kläder. 

Är du hundförare?

Går med hunden på jakten? Älskar att vara ute i naturen tillsammans med din hund? Då är Knivbälte Pro anpassat för just dig! På denna modell finns en karbinhake fram på bältet där du enkelt kan koppla din hund. Dessutom följer en liten utrustningsring och 2st D-ringar med där du kan sätta fast en spårlina, fågelsnara, eller andra tillbehör. 

Knivbälte Special är framtaget för och av dig som håller på med hundspann. På detta bälte finns en stående säkerhetsring frampå bältet som du tex kan fästa dig i släden med. En liten utrustningsring och 2 st stora utrustningsringar finns bak på bältet där du kan hänga nacklinor och andra tillbehör som du snabbt kan behöva. 
 

Finns det inget vanligt enkelt knivbälte?

Jo givetvis! Knivbälte Standard heter den och den hittar du på sidan du just nu surfar på! Här följer 2 st D-ringar med och du får som alltid välja om du vill ha något mönster/text eller bara rent läder. 

bottom of page